Akademin

Här är vi som jobbar på Kundaliniyoga Akademin

Kundaliniyoga Akademin är en fri, oberoende, opolitisk och icke-religiös utbildare av yogalärare och instruktörer inom yoga och mindfulness. Däremot är vi professionella, mänskliga, spirituella,
ganska flummiga och lite larviga 😀

På Kundaliniyoga Akademin arbetar vi analytiskt och långsiktigt med kontinuerliga förbättrings- och utvecklingsprocesser för att du ska få den bästa möjliga utbildningen både teoretiskt och praktiskt. Vi som arbetar med Kundaliniyoga Akademin har nära anknytning till universiteten inom psykologi och vård och driver forskningsprojekt på yogans effekter. Vi är väl bevandrade inom det holistiska området såsom kinesisk medicin, ayurveda och klangterapi. Vi har ödmjukhet för flödet och att förändring är det enda konstanta i vår värld av polariteter, med nyfiket sinne och öppet hjärta möter vi dig där du befinner dig i livet och det eviga nuet. 

Våra lärare

Tomas Guru Nam Sandehorn
Yogalärare & Grundare

Civilekonom och grundare av Yogaland och Kundaliniyoga Akademin. Kundaliniyogalärare E-RYT500, medicinsk yogaterapeut, klangmassör och healer, mindfulnesslärare. Bygger meditativa musikinstrument
Soulsong Kalimba.

Gästlärare

Rasmus Andersson
Yogalärare

Internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare. Arbetar även som musiklärare i låg- och mellanstadiet. Rasmus har en förkärlek för ljud, klang och mantran. Rasmus vidareutbildar sig för närvarande inom österländsk medicin.

Lotti Sehlmark
Yogalärare

Socionom, skådespelare och utbildad Poweryogalärare och internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare. En hängiven Yogini som vill inspirera och utmana sina deltagare till en bättre träningsform både inuti och utanpå!

Johanna Kahlén
Yogalärare

Internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare. Hon är även utbildad inom Hatha- och Yinyoga, Mindfulness och Taiji Qigong. Johanna är musiker och spelar bland annat in yoga och avslappningsmusik.

Wiveca Leuchovius
Yogalärare

Internationellt diplomerad Kundaliniyogalärare och har många år drivit utbildningen i Göteborg. Hon är författare till boken ”Kundaliniyoga för hälsa, livskraft och självkännedom”. Hon arbetar för närvarande som psykolog.

Sofia Svensson
Yogalärare

Certifierad kundaliniyogalärare och medicinsk yogaterapeut. Hon har praktiserat kundaliniyoga i över 15 år och har även en vidareutbildning i gravidyoga samt medicinsk anatomi med ett yogiskt perspektiv.

Dr Henry Ahlefelder
Yogalärare

Även känd under sitt spirituella namn Bhai Himat. En amerikan som började utöva Kundaliniyoga 1983. Han studerade tidigare med Yogi Bhajan och Baba Virsa Singh. Författare till boken ”The way of the Divine everyman”.

Kundaliniyoga Akademin

Fri och oberoende kundaliniyogautbildning 

Få vårt nyhetsbrev