Våra yogautbildningar

Vill du bli yogainstruktör, yogalärare eller gå helt för din egen skull?

Söker du en yogalärarutbildning, mindfulnessinstruktörsutbildning, eller yogainstruktörsutbildning så har du kommit helt rätt. Vi är det självklara valet oavsett om du gör det för din egen skull eller om du vill lära ut till andra. Oavsett var du befinner dig i livet kan vi möta och inspirera dig! 

Kundaliniyogaakademin arrangerar kundaliniyogalärarutbilningar och instruktörsutbildningar inom kundaliniyoga och mindfulness. Vi erbjuder även fördjupningar för redan utbildade yogalärare- och yogainstruktörer. Oavsett var du befinner dig i livet kan vi möta och inspirera dig. 

För oss handlar kvalitet på en yogalärarutbildning inte nödvändigtvis om att ha den högsta doktorshatten eller det längsta guru-skägget. Det handlar snarare om hur man levererar mångtusenåriga kunskaper till dagens moderna människa på ett pedagogiskt sätt så att det blir tillgängligt och användbart i vardagen.

Kunskapen vi lär ut har gått i arv från lärare till elev genom generationerna sedan flera tusen år tillbaka. För den västerländskt skolade kan den österländska synsättet uppfattas som en främmande fågel och det är vår uppgift att på ett pedagogiskt sätt presentera informationen så att du som elev kan ta den till dig, relatera till den och göra den till din egen. 

Yoga och mindfulness är ingenting som man läser om en gång för att sedan lägga på hyllan. Det är praktiska och konkreta verktyg att använda under hela livet, vid behov och gärna dagligen.

På kundaliniyogalärarutbildningen får du spela lättanvända och intuitiva instrument som gong och klangskålar.

Yogalärarutbildning Stockholm

Yogainstruktörsutbildning & mindfulnessinstruktör

Vidareutbildning för yogalärare och yogainstruktörer

Lär dig skapa egna kundaliniyogapass

En unik och lustfylld utbildning där vi utforskar yogan och dess principer för att lära oss att skapa helt egna kundaliniyogapass.
Mer info kommer snart.

Övriga utbildningar

Gong & klang
utbildning

Under en dag fördjupar vi oss inom gong och klang. Du får öva på många gongar, klangskålar och andra intuitiva lättspelade, meditativa instrument samt lära dig teknikerna bakom att få dem att sjunga.
Mer info kommer snart.

Uppdragsutbildning yoga

Saknar du en utbildning, vill du skräddarsy en utbildning för din personal eller ha en utbildning på annan ort? Hör av dig till oss så kan vi se hur vi kan lösa det.

Kundaliniyoga Akademin

Fri och oberoende kundaliniyogautbildning 

Få vårt nyhetsbrev