Vidareutbildning Medicinsk yoga

Lägg till Medicinsk yoga till din repertoar!

Komplettera din yogalärarutbildning eller instruktörsutbildning med en intensiv tvådagarsutbildning i medicinsk yoga och bli instruktör i Medicinsk yoga. Ett mycket uppskattat tillägg för yogalärare då vi fokuserar på anpassningar av övningar och belyser yogan ur ett svenskt och internationellt forskningsperspektiv.  Stockholm 27-28 juni – Begränsat med platser boka nu.


Yogainstruktörsutbildning i Medicinsk yoga
för dig som redan är yogalärare

En komprimerad instruktörsutildning i Medicinsk Yoga för dig som redan är yogalärare eller yogainstruktör inom kundaliniyoga, livsyoga eller holistisk yoga. Under två heldagar bryggar vi gapet mellan din yogalärarutbildning och den Medicinska yogan. Medicinsk yoga innehåller pass och meditationer som testats i svenska forskningsprojekt, bl.a. på KI och på Danderyds sjukhus, samt i rehabverksamhet på Astra-Zeneca och Investor. Vi laddar verktygslådan med sköna medicinska yogapass, går igenom anpassningar och varianter på övningarna, exempelvis för yoga på stol och i rehabiliteringssyfte.

Omfattning och tillfällen instruktör Medicinsk yoga

Yogautbildningen omfattar endast 2 stycken helgdagar. Alla lektioner och allt kursmaterial är på svenska. Efter avslutad utbildning i Medicinsk yoga får du ett certifikat på att du är instruktör i Medicinsk yoga.

Utbildningen är utformad att täppa igen de kunskapsluckor som finns och skapa en brygga mellan din yogalärarutbildning och den medicinsk yoga.

För att som yogalärare känna sig trygg och bekväm med att lära ut medicinsk yoga kan det vara bra att veta följande:
– Hur instruerar man medicinsk yoga?
– Hur anpassar man övningar till de som har fysiska hinder?
– Hur gör man ett medicinsk yogapass?
– Hur verkar den medicinska yogan?
– Hur når man ut med den medicinska yogan?
– Vad säger forskningen om medicinsk yoga?

Under utbildningens gång kommer vi att besvara dessa frågor, öva på att ta fram alternativa övningar för den som har skador eller sjukdom och arbeta med att göra medicinska yogapass.

Vid två heldagar mellan kl. 9-16 enligt följande upplägg:

Vidareutbildning Stockholm 2020

27-28 juni, lör-sön, kl 9-16

 

Betalning och anmälan 

Vidareutbildningen kostar 5200 kr inklusive moms.
Kursmaterial ingår i kurskostnaden. 

Instruktion för att köpa instruktörsutbildningen: Klicka på knappen längst ner på sidan. I kassan fyller du i dina personuppgifter och klickar på knappen “Gå vidare”, sen väljer du hur du vill betala via faktura, direktbetalning eller delbetalning med Klarna. 

Möjlighet till övernattning i kurslokalen i Vällingby, Stockholm finns för dig som så önskar. Kursen hålls i yogastudion Yogalands lokaler på Vällingbyvägen 115 i Vällingby –  Västra Stockholm och i Göteborg håller vi till i Tempel Riddar Ordens lokaler. Se yogaland.se för mer info och bilder.

Köpvillkor

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.