Våra utbildningar

Vill du bli yogainstruktör, yogalärare eller gå helt för din egen skull?

Söker du en yogalärarutbildning, mindfulnessinstruktörsutbildning, eller yogainstruktörsutbildning så har du kommit helt rätt. Vi är det självklara valet oavsett om du gör det för din egen skull eller om du vill lära ut till andra. Oavsett var du befinner dig i livet kan vi möta och inspirera dig! 

Kundaliniyogaakademin arrangerar yogalärarutbilningar och instruktörsutbildningar inom kundaliniyoga, medicinsk yoga och mindfulness. Vi erbjuder även fördjupningar för redan utbildade yogalärare- och yogainstruktörer. Oavsett var du befinner dig i livet kan vi möta och inspirera dig.  

För oss handlar kvalitet på en yogalärarutbildning inte nödvändigtvis om att ha den högsta doktorshatten eller det längsta guru-skägget. Det handlar snarare om hur man levererar mångtusenåriga kunskaper till dagens moderna människa på ett pedagogiskt sätt så att det blir tillgängligt och användbart i vardagen. 

Kunskapen vi lär ut har gått i arv från lärare till elev genom generationerna sedan flera tusen år tillbaka. För den västerländskt skolade kan den österländska synsättet uppfattas som en främmande fågel och det är vår uppgift att på ett pedagogiskt sätt presentera informationen så att du som elev kan ta den till dig, relatera till den och göra den till din egen.  

Yoga och mindfulness är ingenting som man läser om en gång för att sedan lägga på hyllan. Det är praktiska och konkreta verktyg som du har nytta av under hela livet i din vardag.

På kundaliniyogalärarutbildningen får du spela lättanvända och intuitiva instrument som gong och klangskålar.

Röster från tidigare elever

”Givande. En bra start för att komma vidare. Har varit en härlig resa. Mycket nöjd!”

”Jag har redan rekommenderat utbildningen. Alla skulle behöva den, tänk hur världen skulle se ut, den skulle vara underbar!”

 

”Min spirituella utveckling har fått en ordentlig boost!”

 

”Härlig atmosfär och tempo i utbildningen. Jag känner mig upplyst av yogan jag lärt mig.”

Utbildningen har varit mycket bra! Den har gett mig en överblick av yogan som har lett till att jag vill fördjupa mig mer i yogans värld.”

 

För mig har denna kurs gett jättemycket! Ett mycket fint upplägg där du med ditt inre lugn, breda kunskap och erfarenhet lett oss framåt vid varje möte!

 

Yogalärarutbildning Stockholm

Instruktörsutbildning Stockholm, Göteborg, Örebro, Falun & Barcelona

 Yogainstruktör intensivutbildning utomlands

Utbilda dig på Ashram Villa Sunshine som ligger i Sitges utanför Barcelona. En intensivutbildning som utlovar skön yoga i en härlig atmosfär med god mat. 
Läs mer här.

Mindfulness 
Instruktör

Mindfulness har djupa rötter och fått snabb spridning i samhället då det är enkla och effektiva tekniker som fungerar för alla. Som instruktör får du en bra och solid grund för att dela teknikerna med andra. Läs mer här. 

Vidareutbildning för yogalärare och yogainstruktörer

Lär dig skapa egna kundaliniyogapass

En unik och lustfylld utbildning där vi utforskar yogan och dess principer för att lära oss att skapa helt egna kundaliniyogapass.
Mer info kommer snart.

Övriga utbildningar

Gong & klang
utbildning

Under en dag fördjupar vi oss inom gong och klang. Du får öva på många gongar, klangskålar och andra intuitiva lättspelade, meditativa instrument samt lära dig teknikerna bakom att få dem att sjunga.
Mer info kommer snart.

Uppdragsutbildning yoga

Saknar du en utbildning, vill du skräddarsy en utbildning för din personal eller ha en utbildning på annan ort? Hör av dig till oss så kan vi se hur vi kan lösa det.

Kundaliniyoga Akademin

Akademin för Medicinsk Yoga och Kundaliniyoga